Designer Outlet Roermond

 

Beleef het verschil

Vind uw favoriete designermerken met tot wel 70% korting, het hele jaar door. Met onze mooie locatie dichtbij het centrum van Roermond, met cafés en restaurants, kinderspeelhoek en meer dan 150 boetieks, bieden wij voor ieder wat wils. Van beeldbepalende modemerken zoals Prada, Armani, Burberry en Moncler tot en met sportlabels, zoals Nike en Adidas, en gangbare merken, zoals Guess en Desigual.

Shopping guide

U kunt hier de shopping guide downloaden met onder andere het winkelaanbod.

Platte grond roermond

Openingstijden

Maandag – Vrijdag 10:00 – 20:00
Zaterdag – Zondag 9:00 – 20:00

Adres

Stadsweide 2
6041 TD Roermond, Nederland

Route

Met de auto

 • Vanuit Maastricht
  neem de A 73 richting Roermond afrit 19 Roermond. Volg de borden naar het Designer Outlet.Vanuit Eindhoven
  volg de A 2 richting Maastricht en neem afrit 40 – Roermond. Volg de borden richting Roermond en dan de bewegwijzering naar het Designer Outlet.Vanuit Venlo
  volg de A 73 richting Roermond. Volg de borden Designer Outlet.Vanuit Antwerpen
  neem de E 34 naar Eindhoven, volg in Nederland de A 2 in richting Maastricht/ Weert en neem dan de afrit 40 – Roermond. Volg de borden richting Roermond (A 280) en dan de borden Designer Outlet.

  Vanuit Brussel
  neem de E 314 Leuven richting Aachen. Volg in Nederland de A 2 richting Eindhoven en neem de afrit 44 – Roermond. Volg de borden richting Roermond en dan de bewegwijzering naar het Designer Outlet.

Met het openbaar vervoer

Een uitgebreide routebeschrijving alsmede een planner voor hoe te reizen met het openbaar vervoer vindt u op de website www.ns.nl. Hier kunt u de door uw gewenste vertrektijd en/of aankomsttijd aangeven. Vervolgens krijgt u dan informatie te zien over op(-uit)stapplaatsen, verbindingen en prijzen. U kiest als eindbestemming Centraal Station Roermond.

In de maanden juli en augustus kunt u met de NS Spoordeelwinkel een retour treinticket voor maar €22,- aanschaffen. Dit ticket is inclusief 10% fashion passport en gratis kop koffie. Kijk voor meer info op: http://www.spoordeelwinkel.nl/ontspannen#viewtype=tiles

Vanaf het station Roermond bereikt u ons in ca. 15 minuten lopen. Volg de toeristische route door de binnenstad, steek het Stationsplein over en volg de bewegwijzering.