Faciliteiten

 

Zwemparadijs & Wellness Centre

In het luxe Zwemparadijs en Wellness Center Hommelheide is het puur genieten. Kids vermaken zich in het zwembad, terwijl u ontspant in het Wellness Center.

Relaxen kan in het prachtige saunagedeelte. Ingericht met relaxruimte, Feng Shui Sauna, Turks Stoombad, Zoutgrot, Odorium en Infrarood cabine.

Het Wellness Center & Zwemparadijs zijn ook toegankelijk voor mensen die niet op het park verblijven.

Restaurant & Café

In het moderne restaurant kunt u terecht voor een heerlijke versnapering of uitgebreid diner. Bij mooi weer kunt u hiervoor ook op het aangrenzend terras terecht. Ontspannen doet u rondom de open haard in de chique lounge. Het bruin café is de ideale plek voor een drankje.

In Plaza Hommelheide zijn geen honden toegestaan!

Supermarkt

Voor al uw dagelijkse boodschappen hoeft u het park niet te verlaten. De supermarkt ligt centraal op het landgoed. Het ruime assortiment wordt verkocht tegen een zeer schappelijke prijs. Ruime banen leiden u langs frisdranken, koelproducten, verse broodjes en diverse non-food artikelen. Kortom … Attent Super op vakantie!

De supermarkt is dagelijks geopend, met uitzondering van de periode tussen de herfst- en kerstvakantie. De precieze openingstijden ontvangt u bij aankomst.

Aan het plein vormen supermarkt, recreatiezaal, café, snackbar en restaurant samen het centrum van Landgoed Hommelheide.

Hommelheidetuin

De Hommelheidetuin zit vol speel-, spel- en sportmogelijkheden voor jong en oud!

De kids springen op het grote springkussen, beklimmen uitdagende speeltoestellen of spelen een spannend potje midgetgolf. Ook de kinderboerderij met geiten, schapen, kippen en twee pony’s biedt veel bekijks. Het levensgrote schaak- en dambord vergt heel wat denkwerk, maar is gegarandeerd speelplezier.

De multifunctionele sportbaan biedt mogelijkheid voor tennis, basketbal, volleybal en nog vele andere sporten.

Via kronkelpaadjes loopt een weg naar het restaurant.

Fietsverhuur

Landgoed Hommelheide is een ideale startpositie voor een verfrissende wandeling of heerlijke fietstocht. Fietsen kunt u huren bij de receptie. Ook zijn er de knooppuntenroute en verschillende wandel- en fietsroutes verkrijgbaar.

Recreatievijver

Spetterend plezier voor jong en oud, in en rondom de recreatievijver. Glij van de waterglijbanen, bouw zandkastelen of lig heerlijk, relaxend onder de zon, op de ligweide of op het  zandstrand. De allerkleinsten vermaken zich urenlang in het waterspeelparadijs!

Zwemmen in de recreatievijver is toegestaan vanaf 1 mei tot 15 september. Het water is dan vrij toegankelijk voor de gasten van Landgoed Hommelheide. De waterglijbanen zijn bij goed weer geopend vanaf begin mei en het waterspeelparadijs is geopend vanaf 1 juli.

Ook voor vissers is de recreatievijver een geweldige locatie om een hengeltje uit te gooien. Vanaf het talud kunt u heerlijk rustig genieten van een dagje vissen.

Recreatieteam

Voor kinderen is de vakantie compleet met allerlei sport- en spelactiviteiten. Ouders kunnen kijken hoe de kids hun acteertalenten laten zien tijdens een theatervoorstelling, peuters schreeuwen mee met het spetterende schatertheater, tieners zetten hun beste beentje voor tijdens een voetbalcompetitie en iedereen strijdt mee met de zeskamp. Het recreatieteam is er in officiële schoolvakanties, klik HIER om te zien wanneer het recreatieteam aanwezig is en welk programma ze draaien!

Internet

Surfen op het net kan ook op Landgoed Hommelheide. Op het park is draadloos internet aangelegd, ook is er sinds kort WiFi beschikbaar bij het chalet.

Wi-Fi-Alliance